Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

No mutta, sitten itse asiaan..

Äijä on siis rodultaan rhodesiankoira ja kasvatti-nimeltään Tarujen Ugumu. "Ugumu" on swahilin kieltä ja se tarkoittaa "kovaa, rohkeaa ja hankalaa". Nämä piirteet näkyivät Äijässä jo heti pienenä mutta vaikeuksien kautta päästiin voittoon! ;)

Äijä syntyi 9.5.2008 Vantaalla Tarujen kenneliin, U-pentueeseen. Pentueen isä ja australialainen komistus on nimeltään Aus Ch Lionsbane He's The Boss "Kimba" ja pentueen emä on karvajalkainen kaunis suomalainen, Fi Mva Tarujen Osei elikkäs "Dana". U-pentueeseen syntyi Äijän lisäksi huikeat 11 pientä muuta kurttunaamaa, yhteensä 10 pojankloppia Äijä mukaanlukien ja 2 pientä tytöntylleröä.

Kävin katsomassa Äijää ensimmäisen kerran, kun pennut olivat 5-viikkoisia, siis voi ei miten suloisia ne oli! En ollut eläissäni nähnyt mitään yhtä niin suloista ja hellyyttävää kuin nämä 12 rhodepentua! Äijän hain kotiin 29.6.2008, kun poika oli täyttänyt 7-viikkoa.

Asumme Kuhmossa, Kainuussa. Laumaamme kuuluu lisäkseni toki Äijä (Tarujen Ugumu, synt. 9.5.2008), Bondi (Tarujen Agent, synt. 6.7.2013) sekä 3 kisulia, Veeti , Kapu ja Herris, joista löytyy lisäinfoa näiltä sivuilta. :)

Äijän voit bongata myös jalostustietojärjestelmästä --> http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=EJ44291/08&R=146 

Mutta tässäpäs herrasta lyhyesti, lisää hänen ensimmäisistä päivistä uudessa kodissaan ja kaikesta muusta superkivasta voit lukea kohdasta "Äijän alkutaival"! ..Ja kuvia voit ihailla lisää kuvagalleriasta sekä blogista.. =)

Blogista löytyy myös sitten kuulumisia tähän päivään saakka!

 

 

©2019 Rhodesian Ridgebacks Tarujen Ugumu & Tarujen Agent - suntuubi.com