Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

RSS

 Koulunloppu :)
01.06.2009 00:28 | -mamma-

No niin, nyt on kesäkin sit virallisesti avattu.. koululaiset pääsi kesälomille ja jotkut sai valkolakinki päähänsä painettua. Äijylin koirakoulukin sai päätöksensä, mutta syksyllä pääsee takas poika "koulunpenkille"!

19.5.2009

Toiseksi viimeinen koirakoulupäivä. Vuorossa oli taas näyttelyharjoituksia.. Koirakoita oli paikalla runsaasti, osanottajat olivat taas tyyliin Äijän päänkokoisia. Tehtiin rinki ja käveltiin suuntaan ja toiseen, kouluttajat sorkki koiruleita kirsusta hännänpäähän ja jokainen sai käydä "kehässäkin" pyörähtämässä. Äijän askellus oli oikein sievää ja antoi "tuomarin" katella hampaat ja kaikki.. eikä edes reikkunu yhtään juostessa.., ihme! Askelluksessa meillä onki ollu vähä ongelmia ku herra meinaa nostella takakoipiaan ku mikäki kouluratsu. Ravia ollaan ahkerasti treenailtu ja tulosta se onkin tuottanut oikein kivasti! Ei enää mee piaffia.. ainakaan niin näyttävästi.. heh.. :)

Näyttelytreenit meni siis tosi kivasti, mitä nyt Äijyli meinas lopussa vähä kyllästyä ku suurin osa ajasta oli vaan seisomista.. Mut kivaa oli ja makkarat maistui! :)

26.5.2009

Seuraamisen alkeet. Viimeinen koulupäivä siis tälle keväälle. Ollaan treenattu Äijän kans sivulletuloa ja seuraamista jonkin verran ja toki siinä sivussa paikalla oloa (ärsykkeiden kera harjoituksen vuoksi), luoksetuloa ja muita "tokoiluja".

Poika seuras tosi kivasti, tällä kertaa varasin makkaroita ison läjän, yleensä ku ne on meinannu aina käydä vähiin.. jostain kumman syystä. Mut pakkohan sitä on jätkää kiittää onnistuneesta suorituksesta ja mikä sen parempi palkkio ku herkulliset makupalat! Ja nälkäiseen vatsaan.. Olenkin vaihdellut makupaloja melko paljon, ettei aina sitä samaa olis.. vaikka makkara kyllä maistuukin toooosi hyvin! Äijä omaksui melko nopeesti myös istua aina seuraamisen jälkeen, mut meinaa aina sit lopussa yrittää ojentaa tassuaan..hassu tapa.. mut en oo siihen sen kummemmin puuttunu, koska kisailemaan tokon merkeissä emme aijo kuitenkaan. Että tällaista.. vika koulupäivä oli oikein kiva ja säätki suosi meitä. Syksyllä homma sit jatkuu.. sitä odotellessa! :)

Nyt sitten keskitytään Äijän kans omiin toko-treeneihin ja kaikkeen muuhun kivaan.. Huomenna lähetään mökille yökuntiin, ajattelin vetäistä verijäljen sinne samalla pojalle. PK-jäljen ajattelin vetäistä myös kunhan löytyy sopiva nurtsi tms, esineruutua kokeillaan sit myöhemmin. PK-jälki aloitetaan tietty makkaroilla ja sillai jatketaan koko kesä.. hiljaa hyvä tulee! Etsimisharjoituksia oon tehny Äijälle tyyliin jokapäivä metsässä ja missä milloinki, esineen luovuttaminen menee vaan hiukka ohi.. mut jospa se siitä kovalla treenillä! Mutta pääasia on että on hauskaa.. Kilpailla emme aijo muualla ku näyttelykehissä joten ei oo meillä niin tarkkaa nää muut jutskat kriteereiden suhteen. Että tämmöstä tällä kertaa. Parit näyttelytki tiedossa tässä kesän aikaan mutta niistä sitten tuonnempana. Nyt moro ja tassun täydeltä kivaa kesää kaikille! :)


( Päivitetty: 01.06.2009 01:00 )

 - -mamma- | Linkki


©2019 Rhodesian Ridgebacks Tarujen Ugumu & Tarujen Agent - suntuubi.com