Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Siska on lady kovis ja rodultaan sakemanni kuten kuvasta näkyy. Tosin tämän neidin rotu on ennemminkin saksanpaimennoutaja mitä saksanpaimenkoira. Siska nimittäin noutaisi keppiä varmaankin 24/7, kepin (tai mikä tahansa käy) noutaminen on tälle ladylle henki ja elämä!

Siska on Äijän ensimmäinen koirakaveri ja heistä tuli heti tosi hyvät kaverit! Tosin aluksi Siska ei jaksanut oikein Äijän villejä pentuleikkejä, mutta ajankuluessa kun pojallekin tuli senttejä ja kiloja lisää niin alkoi leikit hyvin sujua.

Tosin nyt kun Äijä on jo iso mies ja Siskasta paljon paljon isompi, niin tämä oman arvonsa tunteva lady ei kestä yhtään, jos Äijä käy niskan päälle. Itseasiassa Siska varmaan onkin aina sen takia Äijän niskassa ja kurkussa kiinni lähes kokoajan ja örisee (ts. piipittää), mut herra ei jaksa välittää, ei häntä sellainen kärpänen haittaa.. Tosin joskus Siskan päällepäsmäröinti käy niin rajuksi, et Äijän pitää sit hieman komentaa. Tällä tytöntylleröllä on melko machomainen asenne kaikenlaisia äijiä kohtaan, mut sori vaan Siska, toiseks jäät.. =)

©2019 Rhodesian Ridgebacks Tarujen Ugumu & Tarujen Agent - suntuubi.com