Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

VARKAUS KR 16.5.2009

Tuomari; Ligita Zake, Latvia

Arvostelu: "Rodunomainen ja tasapainoinen. Kiva pää ja ilme, riittävä ylälinja. Oikea rungon tyyppi, hyvät kulmaukset, mutta voisi esittää itsensä hieman paremmin liikkuessa, tarvitsee aikaa kehittyäkseen. Erinomainen luonne"

Ja tuloksena tästä JUN ERI1, PU1, ROP1 & SERT!!!! Ryhmässä päästiin kuuden parhaan joukkoon. Wau, melko hemmetin hyvin vedetty eka show! Handlaajana toimi Hanna Vesterinen.

Äijä oikealla, Arttu-veli vasemmalla.

 

MIKKELI KV 26.7.2009

JUN ERI1, PU4 & vara-SERT

Tuomari: Ricky Lochs-Romans, Alankomaat.

Arvostelu: "Nenästä hännänpäähän hän (koira) tuo esille laatua / ominaisuutta, tasapainoisuutta. Erittäin rodunomainen pää. Ihana silmien muoto ja ilme. Hyvä runko ja kulmaukset. Liikkuu hyvin ja voimakkaasti."

 

JOENSUU KV 16.8.2009

JUN EH1

Tuomari: Paula Heikkinen-Lehkonen, Suomi

Arvostelu: "Suuri, korkeajalkainen, hieman lyhytrunkoinen nuori uros. Vahva luusto. Kokonaisuus ei kuitenkaan ole raskas. Hyvä pään profiili. Hieman lyhyt kuono ja kevyt alaleuka. Tummat silmät, pitkä kaula. Hieman pysty lapa ja olkavarsi. Kiinteä, suora selkä. Vahva takaosa. Tiiviit käpälät. Kaikissa käpälissä hieman valkoista. Tummanpunainen väri. Hieman maskia. Hyvässä kunnossa. Kiinteä ja lihaksikas. Vastakarvakuvio pitkä."

Äijän säkäkorkeudeksi tuomari mittasi 70 cm.

©2019 Rhodesian Ridgebacks Tarujen Ugumu & Tarujen Agent - suntuubi.com